- Producten

Magnesiumolie

Het mineraal magnesium is zo belangrijk voor je lichaam, dat bij een tekort een groot aantal lichamelijke klachten kan ontstaan. Helaas krijgen wij door ons voedsel al snel te weinig magnesium binnen.  Magnesium is ontzettend belangrijk omdat het hét sleutelmineraal is, zonder magnesium kan ons lichaam andere vitaminen of mineralen niet goed opnemen. Magnesium stuurt zo’n 350 lichaamsprocessen aan en is dus van invloed op heel veel lichamelijke functies.

Het is nodig voor de aanmaak van hormonen, helpt bij de opbouw van spieren en botten en zorgt voor ontspanning van spieren en zenuwen. Het wordt daarom ook wel het ‘antistressmineraal’ genoemd.

Magnesium (sport)olie is ideaal voor het behandelen van lokale klachten zoals krampen, stijve spieren en gewrichten, reuma, artrose, rusteloze benen en migraine. Breng een ruime hoeveelheid magnesiumolie aan op de gewenste plek, wrijf stevig in en laat 10-15 minuten intrekken. De spieren en gewrichten zullen na enkele minuten volledig ontspannen en versoepelen.

De olie is te koop in de praktijk.

Depend O2 nagellak

De O2 nagellakken zijn zuurstof en tinctuur doorlaatbaar en bij uitstek geschikt voor over een schimmelnagel. Gewone nagellakken sluiten de nagel af van zuurstof en zijn dus niet geschikt om naast een schimmelbehandeling gebruikt te worden. 

De speciale O2 nagellakken onttrekken de vaak “lelijke” schimmel aan het oog. Zo komt u netjes de zomer door zonder de schimmelbehandeling met tinctuur te onderbreken. 

De flesjes nagellak van Depend zijn te koop in de praktijk.